Helpdesk IT

Helpdesk-IT

Elever fra Skagerak International School tilbyr gratis hjelp for deg som har problemer med pc, nettbrett eller smarttelefoner. Her kan du lære mer om for eksempel Facebook, Skype, netthandel, utskrift av dokumenter, bildebehandling osv. Helpdesk-IT er på Sandefjord bibliotek annenhver torsdag kl.15.30-16.30.

Les mer om tjenesten
Fem kvinner og en baby rundt et bord som ser i en bok.

Språkgrupper Lær mer norsk

Trenger du hjelp med å lære mer norsk? Møt opp på språktrening med språkgruppen i gruppelesesalen på Sandefjord bibliotek, mandager kl.10.00-12.00 og tirsdager kl.11.00-13.00. Vi legger vekt på muntlig trening. Alle nivåer er velkommen!

Les mer om tjenesten
advokatvakt

Advokatvakt

Den Norske Advokatforening tilbyr gratis advokathjelp en torsdag i måneden på Sandefjord bibliotek. Vi deler ut kølapper fra kl. 8.00 som må hentes personlig. Advokatene er her mellom kl. 17.30 og 19.30. Du har inntil en halv time til disposisjon.

Les mer om tjenesten
apple touch icon ekstra stor 180x180

Informasjon ved brukerorganisasjoner

Lag og foreninger i Sandefjord presenterer seg på Sandefjord bibliotek.

Les mer om tjenesten
keyboard 824317 1920

Datahjelp

Trenger du hjelp på bibliotekets datamaskiner med printing, skanning, Princh, eller nedlasting av dokumenter? Elever fra IT-linjen på Sandefjord videregående skole står klare til å hjelpe deg to dager i uka på Sandefjord bibliotek!

Les mer om tjenesten
Leksehjelp

Sandefjord Røde Kors leksehjelp

Sandefjord Røde Kors tilbyr leksehjelp på Sandefjord bibliotek hver tirsdag kl.15-18 (følger skolens ferie og fridager). Leksehjelpen holder til på bibliotekets gruppelesesal. Det er et tilbud til elever i barne- og ungdomsskole, men voksne eller elever i videregående skole kan også få hjelp i den grad hjelperne har kapasitet.

Les mer om tjenesten
Bostøtte

Veiledning i å søke om bostøtte

Har du høye boutgifter, men lav inntekt? Du kan ha rett til bostøtte! Du må være fylt 18 år for å få bostøtte. Sandefjord bibliotek har nå et samarbeid med NAV og medarbeider derfra stiller opp en gang hver måned til å hjelpe deg med å fylle ut søknaden om bostøtte. OBS! Ta med Bank-ID og […]

Les mer om tjenesten
Masse-bøker-på-gresset

Litteraturhalvtimen

Hver fredag kl.12.00 fra oktober til mars er det “Litteraturhalvtime” på Sandefjord bibliotek. Her forteller vi om og leser fra en god bok. Det blir også servert gratis kaffe/te og kjeks.

Les mer om tjenesten
kodingkurs m. Kodeklubben

Kodeklubb på Sandefjord bibliotek

Har du lyst til å lære programmering? Er du interessert i informatikk eller vil du bli fremtidens data-ekspert? Har du lyst å bli kjent med nye venner som er like interessert i data som du? Annenhver mandag kl.17.00-19.00 er det kodeklubb for ungdom på Sandefjord bibliotek.

Les mer om tjenesten
brettspillkveld

Spillkveld på Sandefjord bibliotek

Liker du å spille brettspill? Eller hva med rollespill? Sandefjord bibliotek tilbyr nå to spillkvelder i uken! Vi har brettspillkveld på mandager kl.17.00-19.30, og rollespillkveld på onsdager kl.17.00-19.30. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Arrangementene er åpent for alle med hjerte for spill, enten om du er barn eller voksen. Se i arrangementsoversikten for datoer.

Les mer om tjenesten
Translate »