advokatvakt

Advokatvakt

OBS! Fra oktober blir kølappene delt ut fra kl.10:00! Den Norske Advokatforening tilbyr gratis advokathjelp en torsdag i måneden på Sandefjord bibliotek. Vi deler ut kølapper fra kl. 10:00 som må hentes personlig. Advokatene er her mellom kl. 17.30 og 19.30. Du har inntil en halv time til disposisjon.

Les mer om tjenesten
apple touch icon ekstra stor 180x180

Informasjon ved brukerorganisasjoner

Lag og foreninger i Sandefjord presenterer seg på Sandefjord bibliotek.

Les mer om tjenesten
Leksehjelp

Sandefjord Røde Kors leksehjelp

Sandefjord Røde Kors tilbyr leksehjelp på Sandefjord bibliotek hver tirsdag kl.15-18 (følger skolens ferie og fridager). Leksehjelpen holder til på bibliotekets gruppelesesal. Det er et tilbud til elever i barne- og ungdomsskole, men voksne eller elever i videregående skole kan også få hjelp i den grad hjelperne har kapasitet.

Les mer om tjenesten
Masse-bøker-på-gresset

Litteraturhalvtimen

Hver fredag kl.12.00 fra oktober til mars er det “Litteraturhalvtime” på Sandefjord bibliotek. Her forteller vi om og leser fra en god bok. Det blir også servert gratis kaffe/te og kjeks.

Les mer om tjenesten
kodingkurs m. Kodeklubben

Kodeklubb på Sandefjord bibliotek

Har du lyst til å lære programmering? Er du interessert i informatikk eller vil du bli fremtidens data-ekspert? Har du lyst å bli kjent med nye venner som er like interessert i data som du? Annenhver mandag kl.17.00-19.00 er det kodeklubb for ungdom på Sandefjord bibliotek.

Les mer om tjenesten
Translate »