“En reise i litteraturen” – bokbingo for voksne

Mange har måtte sette reiseplanene på hylla denne sommeren på grunn av koronaviruset. Men selv om vi ikke kan reise i virkeligheten, kan vi fortsatt reise i litteraturen! Med Sandefjordbibliotekenes bokbingo kan du oppleve de eksotiske strendene i Spania eller den unike bykulturen i Tokyo – alt gjennom litteraturen!

Lesekampanjen varer fra mandag 1. juni til og med mandag 31. august. For å delta må du minst lese eller lytte til en rad med bøker enten vannrett, loddrett eller diagonalt. Det er lov å lese alt fra fagbøker og romaner, til skuespill og grafiske romaner. Boken kan kun brukes en gang (selv om historien foregår i flere land). For hver rad du leser får du et lodd i trekningen av et gavekort fra Norli!

Last ned skjemaet her.

Skriv navn og telefon/e-post og send skjemaet til e-post: bibliotek@sandefjord.kommune.no (skannet eller som et bilde) eller lever det fysisk på biblioteket i betjente åpningstider. Vinneren blir trukket tirsdag 1. september.

Lykke til og god lesesommer!

Trenger du boktips til bingoen?

Sjekk ut nettsiden vår for bokanbefalinger, eller følg oss på Facebook eller Instagram (@sandefjordbibliotek , @stokkebib og @andebubib). Del gjerne hva du leser til bokbingoen ved å tagge oss i innlegg eller bilder på Instagram. Vi gleder oss til å se hvilke bøker dere leser denne sommeren! 🙂

Utsikt fra flyvingen. Foto.
Translate »