Minibiblioteket kommer tilbake til Minifjorden

28. juni til 7. juli er det klart for Minifjorden på Hjertnes Amfi! Her kommer Sandefjord Bibliotek til å være med sitt eget MiniBibliotek. Her kan du lese, tegne og kose deg i sommersolen, mens du nyter festivalen.
MiniBiblioteket
Etter suksessen i 2018 kommer MiniFjorden tilbake denne sommeren. Fra 28. juni til 7. juli bygges Hjertnes Amfi om til en magisk verden fylt med landets beste underholdning for barn. Publikum får oppleve et bredt tilbud av kunst og kultur under ett og samme tak.
Under MiniFjorden kan du oppleve et spennende festivalområde fylt med leker, musikk og aktiviteter hele dagen. Du kan smake på lokal mat og drikke, bli med inn i våre egne sansehager med urter, bær, blomster og rare planter. Du kan også besøke vårt eget MiniBibliotek fylt med bøker og tegnesaker. Vi har også gratis ansiktsmaling hele dagen pluss mye, mye mer!Festivalområdet er åpent fra kl.14.00 hver spilledag.
MiniFjorden er en opplevelse for hele familien. Underholdningen er for barn fra 3 – 12 år.

Les mer på minifjorden.com