Corona-viruset – bibliotekene i Sandefjord er stengt inntil videre

På grunn av Corona-viruset og faren for smitte er alle bibliotekene i Sandefjord kommune stengt fra kl. 16.00 torsdag 12. mars og inntil videre. I Stokke og i Andebu er også Meråpent bibliotek stengt.

Fra 15. mars fikk de ansatte i bibliotekene beskjed om at de ikke får møte på jobb på grunn av fare for smittespredning.

Alle lån er forlenget fram til 15. april. Du kan dessverre ikke hente eller levere bøker når vi har stengt. Du kan bestille bøker via Bibliofil-appen og nettsiden vår, men disse vil ikke bli effektuert før vi åpner igjen. Vi ser at noen avbestiller bøker de har til avhenting. Disse vil vi ikke kunne fjerne før vi kan komme tilbake på jobb. Alle bøker til avhenting vil bli stående en stund etter vi åpner igjen, dette vil vi informere om når vi vet mer.

Siden vi ikke får møte på jobb kan vi heller ikke ta telefonen. Men vi får nå lest e-post, så ta kontakt hvis du har spøsrmål:

Sandefjord bibliotek: bibliotek@sandefjord.kommune.no

Stokke bibliotek: stokkebib@sandefjord.kommune.no

Andebu bibliotek: andebubib@sandefjord.kommune.no

Sandefjordbibliotekene følger rådene fra Sandefjord kommune og Folkehelseinstituttet og vurderer fortløpende tiltak for å hindre spredning av viruset.

Alle arrangementer på bibliotekene i Sandefjord, Stokke og Andebu er avlyst, foreløpig ut mars.

Sandefjord kommune legger fortløpende ut informasjon om koronaviruset: https://www.sandefjord.kommune.no/helse-sosial-og-omsorg/koronainfo/

 

Translate »