FIFA

FIFA er et gøy og underholdende fotball-spill. FIFA er et av de mest kjente eller det mest kjente spillet i verden. Det er også et av de mest solgte spill i verden, over 150 millioner har kjøpt det. FIFA er et fotball spill. Du kan lage ditt eget lag, eller spille med vanlige lag mot en venn. Det er kun de landene som er har en ranking på mindre enn 50 som er i FIFA, det vil si de femti landene som har mest poeng og mål er med i FIFA. Du kan spille FIFA med flere enn to stykker. Du kan lage en turnering og spille med mange venner. For å vinne over vennene dine på FIFA så trenger du noen tips:

  • Pass på at du ikke blir stressa.
  • Sentre korte pasninger helt til du ser at motstandslaget har kommet til den sida du spiller på, da må du plutselig sentre noen lange pasninger til den andre sida.
  • Ikke skyt ballen når du er i nærheten av målet, heller sentre til en annen spiller, på den måten lurer du den du spiller mot.
  • Prøv å bruk lang tid på feiringen, da blir den du spiller mot enda stressa og sint, det gjør at han spiller dårligere.

Lykke til! 🙂

Anbefalt av arbeidsukeelev, Horten bibliotek.

Fifa er tilgjengelig i forskjellige versjoner i Vestfoldbibliotekene.

Translate »