Brothers

A Tale of Two Sons
A Tale of Two Sons

A tale of two sons

To brødre, på en farefull ferd i en eventyrverden, på jakt etter det som kan redde deres far. Det høres kanskje ganske stereotypisk ut, men flere ting redder spillet fra å forsvinne i mengden.

Gameplayet er nok det som stikker seg ut først, for spilleren styrer begge brødrene samtidig. Hver bror har sin styrestikke, så den første tiden er det lett å surre litt. Likevel tok det ikke lang tid før man vendte seg til det. Det neste jeg vil nevne er det visuelle, for “Brothers; A tale of two sons” er et vakkert spill. Fra den nordiskinspirerte landsbyen man starter i, til islagte innsjøer, farger og detaljer som gir liv til verdenen rundt brødrene!

Når det kommer til selve brødrene så er det en stor og sterk og en liten og lett. Dette er ting spillet utnytter mye i de utallige gåtene som må løses for at de skal komme videre i jakten. En siste ting: Man skulle tro at det ville være mange linjer dialog i et spill som dette, men det helt uten dialog! Historien og forholdet dem imellom utforskes gjennom å interagere med verdenen, og man har mange grunner til å gjøre det!

“Brothers; A Tale of Two Sons” er et spill for de som ønsker lavmælte historier, vakre omgivelser og et spill hvor man må bruke hjernen.

Finnes til:

– Xbox 360
– Playstation 3
– Playstation 4
– Xbox One

Anbefalt av Jan-Egil Holter-Wilhelmsen, Horten bibliotek.

Translate »