Virkelighetslitteraturen – litterær samtale og bokbad: Vigdis Hjorth i samtale med Finn Stenstad

mandag 18/03-19

Tema: Debatt og samtale, Litteratur

Pris: kr 100

Lotte Bøk er en engasjert foreleser i dramatikk på skuespillerlinja ved Kunsthøgskolen. En dag ber avgangseleven Tage Bast om å få lov til å lage en film av undervisningen til noen utvalgte lærere, men også av livet deres utenfor skolen. Lotte er først skeptisk, men gir så etter. Bast vil gjerne komme hjem til henne, for å finne ut om det er samsvar mellom liv og lære. Etter hvert som arbeidet skrider fram, utviskes grensene mellom dem.

Hva skjer med et menneske som har følt seg ganske trygg i rollen og i livet sitt, men som plutselig sitter i en kinosal og får se seg selv med en annens utforskende blikk?

Vigdis Hjorth i samtale med Finn Stenstad om hennes nyeste bok Lærerinnens sang.

Inngang 100 Kr. Billetter kan kjøpes på www.hjertnes.no

Babysang-deltakere i barneavdelingen på Re bibliotek. Foto.
Foto: Revetal bibliotek.

Babysang

tirsdag 20/08-19, kl 11:00

Weekly on the same day until Tuesday 03/12-19
uka facebook

Filmvisning: Psychobitch

tirsdag 20/08-19, kl 15:00

uka facebook

Gaming og brettspill: Bibliogames kommer!

onsdag 21/08-19, kl 15:00

brettspillkveld

Brettspillkveld

onsdag 21/08-19, kl 17:00

Sandefjord bibliotek

Weekly on the same day until Wednesday 11/12-19
Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal