Kreativt verksted for ungdom

Rom/Sal: Kvarteret, Sandefjord bibliotek

Tema: Verksted

Målgruppe: Ungdom

Bilde av strikketøy med tekst. Foto.

Liker du å lage ting? Har du lyst å gi bærekraftige gaver til de du er glad i, og slippe å bruke tid og penger på gavejakt i butikker?

På biblioteket kan du som er mellom 13 og 19 år delta på kreative verksteder som blir arrangert én torsdag i måneden (første gang blir i vinterferien, 20/2). Dette er et verksted der vi strikker, syr, lager ting av gamle bøker, klipper, limer, maler, og så videre.

Vi velger et eget tema for hver gang, men setter frem diverse utstyr til å holde på med andre ting dersom temaet ikke passer deg.

Temaet 20/2 er: strikking

Det vil være ansatte tilstede som hjelper deg om du trenger det, men du kan også få sitte helt i fred og bare holde på med ditt. Vi legger opp til høy kosefaktor, med brus, snacks og musikk.

Velkommen!