UTSATT til høsten! Kreativt verksted for ungdom: Blackout poetry

Rom/Sal: Kvarteret, Sandefjord bibliotek

Tema: Litteratur, Poesi, Verksted

Målgruppe: Alle

Gamle bøker med streket ut linjer. Blackout poetry. foto.

Liker du å lage ting? Har du lyst å gi bærekraftige gaver? På biblioteket har vi kreativt verksted én torsdag i måneden for ungdom mellom 13 og 19 år. Hver gang er viet et bestemt tema, men vi legger frem utstyr til å holde på med andre ting også.

Vi hjelper deg om det trengs, men du kan også få sitte helt i fred og bare holde på med ditt, eller skravle med venner. Det legges opp til høy kosefaktor, med drikke, snacks og musikk!

Temaet 26/3 er: Blackout poetry

Hva er Blackout poetry, sa du? Altså: Du tar en bokside (for eksempel fra kasserte bøker på biblioteket) og stryker ut ord og setninger med svart tusj til du sitter igjen med et stykke poesi. Dette kan gjøres veldig dekorativt, ved å tegne/drodle etc. over det du vil stryke ut. Putt det så i en ramme, og du har en vakker, “selvskrevet” gave!

Velkommen!