Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

UTSATT til høsten! Klesbyttedag for ungdom

lørdag 28/03-20

Tidspunkt: 12:00 til 14:30

Sandefjordbibliotekene

Rom/Sal: Kvarteret, Sandefjord bibliotek

Tema: Annet

Målgruppe: Ungdom

Pris: Gratis

 

Klær på stativ. Foto med tekst.

Bryr du deg om miljøet og har klær liggende hjemme som du ikke bruker? Kunne du tenke deg noe nytt i garderoben uten å bruke en krone på det?

«Den store klesbyttedagen» går av stabelen lørdag 28. mars. Her på Sandefjord bibliotek arrangerer vi klesbyttedag for ungdom mellom 13 og 25 år denne dagen. Bli med å ta et tak for klima og miljø, og gå hjem med nye klær!

Dersom du vil delta, tar du med deg minst 3 plagg du vil bytte bort, og de skal være i så god stand at det er noe du kunne gitt en nær venn.

Møt helst opp når arrangementet begynner, så vi får utvalget på plass tidlig.

Velkommen!

Fra Naturvernforbundet:
“Nordmenns klesforbruk har eksplodert de siste par tiårene, og en av årsakene er at klesprisene har stupt. Billige klær er mulig fordi store selskaper stadig flytter produksjonen til land med lavere lønninger. Arbeidere i sør betaler prisen i form av ekstrem overtid, manglende arbeidskontrakter, og altfor lave lønninger. Dette er etisk uansvarlig. Ved å delta på arrangementer som Den store klesbyttedagen vil man mobilisere til en annerledes tankegang der gjenbruk og kvalitet blir viktigere enn lave priser. Dette er en del av den store omleggingen av økonomien som er nødvendig for å sikre en bærekraftig klode samt bedre arbeidsvilkår og lønnsforhold i sør. Klesbytting er bra for deg og bra for miljøet!”

Les mer her: https://naturvernforbundet.no/klesbyttedagen/hvorfor-og-hvordan-arrangere-klesbyttemarked-article36332-3824.html

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene:


Translate »