AVLYST! Filosofisk salong

Tidspunkt:

18:00 til 19:30

Tema: Debatt og samtale

bilde av skulptur av en person som sitter i tenke-positur
Thinker av Jose Bascaran

Samtaleleder: Are Seljevold

Info om temaet kommer.

Ut fra et gitt tema, begrep eller spørsmål søker man avklaring, forståelse og opplysning i fellesskap. Samtalene handler ikke om å komme til enighet eller om å forhandle seg frem til felles verdier eller synsvinkler. Den er tvert imot en god måte for å lære og trene på respekt for hverandres synspunkter, utvide horisonten og holde tankeprosessen i gang. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta i samtalene om samfunn, etikk, kunst, kultur og livssyn. Alt dette skal skje uten å belære hverandre. Folk skal selv bestemme og definere. Samtalene skal være livsnære i en åpen, inkluderende og likeverdig atmosfære.

Det er gratis inngang, men på grunn av smittevern deles det ut et begrenset antall med billetter. De kan fås ved henvendelse til biblioteket.