Edgar Ludl – det moderne norske kjøkkens gudfar

lørdag 18/01-20

Tema: Boksalg, Foredrag

bilde av bokomslaget

Heidi Meen, forfatter av boken Edgar Ludl – Mesterkokk og matpionér, forteller om arbeidet med boken og om Edgar Ludls kulinariske liv og virke.

Edgar Ludl (f. 1941) vokste opp som odelsgutt i Østerrike, men kom til Norge i 1960. Her ble han en pionér innenfor kokkekunsten. Han har vært en ledestjerne for en generasjon av norske mesterkokker, og åpnet selv en av landets første gourmetrestauranter i Sandefjord.

Boken er et portrett av Edgar Ludls kulinariske karriere og samtidig en fortelling om gourmetmatens inntog på norske bord. Den inneholder også utvalg av den prisbelønte kokkens egne oppskrifter, tips og råd.

Edgar Ludl vil være tilstede for boksignering og prat. Han tar også med seg noe godt til kaffen.

Brettspill
Foto: TNB