Den Kulturelle Vandringsstaven: Bestemor var en baby

Målgruppe: Familie

Bestemor
illustrasjon: Andrea M. Veseth

En teaterforestilling som forsker på hva de gamle tenker om barndommen og hva barna tenker om det å bli gammel. Tenk at bestemor faktisk en gang var en baby! En forestilling som passer fint for barn fra 4 år og oppover. Forestillingen er skreddersydd for besteforeldre og barnebarn. Hjertelig velkommen!

Karoline Sommerseth jobber som skuespiller, sanger og manusforfatter. Hun har vært med på en rekke oppsetninger bl.a. hadde hun hovedrollen Maria Von Trapp i musikalen Sound of music i 2017. Hun skrev barnemusikalen “Maja og Raria rusk” hvor hun også spilte hovedrollen og turnerte med 70 forestillingen rundt om i Norge fra 2015 til 2017. I år er hun aktuell med Prøysenspelet “Tango for to” hvor hun spiller mot Gaute Ormåsen. Karoline er også instruktør på Skuespillerlinjen på Skiringssal Folkehøyskole.

Arrangementet i Andebu er i regi av DKV.

jULEVERKSTED
bilde: pixabay