Carl Fredrik Normann: Tidløs medisin – på leting etter den glemte helhet

tirsdag 12/02-19

Tema: Foredrag

2015 kom Carl Fredrik Normann ut med en bok som forteller om en ur-kunnskap som Lakota-indianere har levd etter i mange tusener av år.

Filosofien eller tankemodellen Medicine Wheel sier hvor riktig det er for mennesket å jobbe nær og med naturen for å utvikle seg godt som menneske.

Tidløs Medisin er en annerledes filosofibok, skrevet av en som egentlig er filmskaper, men som tar oss med i sin oppdagelsesreise og bevisstgjøringsprosess – mot urgammel visdom. Forfatteren evner å engasjere helt nye lesergrupper inn i filosofiens og visdommens verden, nettopp fordi han er autodidakt. Her vil de som jobber nært med mennesker, jobber i en bedrift eller organisasjon, med kultur, med natur og med samfunn få en gammel og tidløs forklaring på hvordan avgjørende sider ved våre liv kan henge sammen.

Foredragsholder Carl Fredrik Normann ønsker spørsmål underveis og gjerne spørsmål etter foredraget.

Familieformiddag
Foto: Tønsberg og Færder bibliotek

Familieformiddag og ukulelekurs

torsdag 18/07-19, kl 12:00