Bokåret 2019 for unge: Dyriske strofer ved Hege Rimestad og Olav den Heilage ved Erlend Tveite

søndag 03/11-19

Tema: Fortelling, Høytlesning for barn, Litteratur, Musikk, Teater

Målgruppe: Barn

logo til Bokåret og et bilde av aktøren hege Rimestad stående med fiolinen i hendene foran en gammel dør
Hege Rimestad, foto: hegerimestad.

Bokåret er en nasjonal feiring av boka, lesing og leserne som går gjennom hele 2019.

Det er 500 år siden de to første norske bøkene ble trykket, og Norge er vertskapsland for bokmessen i Frankfurt am Main, Tyskland. Det er en enorm leseglede i det norske folk!

Denne søndagen markeres Bokåret 2019 med to arrangementer i regi av Vestfold Fylkesbibliotek på Sandefjord bibliotek.

DYRISKE STROFER er et konsertprogram for de minste, preget av felles sangglede, nysgjerrighet på natur og dyreliv, samt en god porsjon påfunn og fantasi.

Tenk at alle bøker en gang har vært et tre! I trærne har det bodd maur, mus, ekorn – og kanskje en bokfink? I biblioteket er det mange bøker – en hel skog!

Hege slår opp teltet sitt i biblioteket. På turen har hun med fele og ukulele, og mange sanger om dyra vi kan møte i skogen.

Dere lurer kanskje på hva en strofe er? Bli med til Heges telt, så får dere høre. Ta gjerne med en sang dere liker om et koselig, rart, søtt eller farlig dyr.

Passer for barn fra 4 år + 1.- 2. klasse.

Hege Rimestad: sang, fele, ukulele og andre instrumenter.

Velkommen!

kl. 1500 Soga om Olav den Heilage ved Erlend Tveite:

Vi møter Sigvat Skald, kongens nærmeste venn, i Erlend Tveites skikkelse. Sigvat forteller om Olav, Helgenkongens liv, død og mirakler.

En del av de historier han har gravd fram er kjente for mange, mens andre er ukjente og vil kunne gi mer kunnskap om Olav den Hellige.

Passer for alle!

Oscar A.

Familiesøndag: Ukulelekurs med Oscar A.

søndag 26/01-20, kl 13:00

Bjørneboe