Askeladden Friteater: Askeladden og gullfuglen

Rom/Sal: Stokke bibliotek

Tema: Eventyrstund, Fortelling, Litteratur, Teater

Målgruppe: Familie

Det var en gang en konge som hadde en hage.I den hagen sto et epletre, og på det epletreet vokste hvert år et gulleple; men når det led mot den tiden at de skulle til å plukke det, så var det borte. Ingen visste hvem som tok det eller hvor det ble av. Kongen ble sint og utlovet at den som kunne fange epletyven skulle få Prinsessa og halve kongeriket. Da det led til høst kom Askeladden til Kongsgården og sa til Kongen at han nok skulle greie å fange epletyven. Askeladden tok plass under epletreet og rett som det var, skinte det som en sol, så han så hver fjær på fuglen, lenge den rakk frem. I det samme gullfuglen slo ned og tok eplet, ville Askeladden gripe den, men han fikk bare en fjær av stjerten på den.Askeladden dro så i vei for å fange fuglen.

Askeladden, Gullfuglen, Kongen, Trollet, Reven og Prinsessa medvirker i denne spennende og sprudlende nye forestillingen fra Askeladden Friteater.

Gøy for store og små!

Passer for barn fra 2 år med familie.

OBS! Begrenset antall plasser i Stokke. Gratisbilletter fås ved henvendelse til biblioteket.