Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

Rom/Sal: Sandefjord stasjon

Tema: Litteratur

Målgruppe: Alle

En rød telefonboks med bøker. Foto.

Gi en bok – ta en bok!

Vi inviterer til åpning av Sandefjords første lesekiosk med ordfører Bjørn Ole Gleditsch og biblioteksjef Berit Borgen lørdag 15. august kl.14.00!

Sandfjord musikkorps spiller.

Sparebankstiftelsen DNB og Foreningen !les gir nytt innhold til 100 vernede telefonkiosker i Norge. I lesekioskene kan du finne nytt lesestoff og sette fra deg bøker som andre kan få glede av. Målet bak prosjektet er å tilgjengeliggjøre litteratur og gode leseropplevelser for det norske folk.

Sandefjordbibliotekene har fadderansvar for lesekiosken ved Sandefjord stasjon. Kiosken innredes og klargjøres av Foreningen Les og Sandefjordbibliotekene har ansvar for å fylle på med bøker og holde kiosken vedlike. Lesekiosken blir også dekorert med et sitat fra Dag Solstad sin bok, 17. roman:  “Han var stolt fordi han var omgitt av verdenslitteraturen. Det ga hans liv et løft. Tusener av bøker, tusener av stemmer, om det som er.”

Arrangementet gjennomføres i henhold til smittevernregler.

Velkommen!