Adil Khan : Et rått og usminket foredrag om det å skulle passe inn

Tema: Boksalg, Foredrag

Pris: kr 100

Adil Khan pressebilde (1) kilde  Folkeakademiet TeVeBu

Danser og skuespiller Adil Khan brenner for å formidle viktigheten av integrasjon og anerkjennelse fra medmennesker!
Adil Khan lærte å danse på Oslos torg og gatehjørner, og tjente sine første kroner ved å gjøre streetshows på Karl Johan. I 2006 danset han seg til topps i «Dansefeber». Siden den gang har han kapret roller i flere store sceneproduksjoner. Adil har også vært dommer på Norske Talenter og ledet sitt eget TV-program, Adils hemmelige dansere på NRK.
I dag holder Adil foredrag om viktigheten av å ta vare på egen psykisk helse, om relasjoner og hvordan vi kan skape en god hverdag for andre.
Adil Khan vokste opp som norskpakistaner på «feil» side av byen. Historien om innvandrergutten som ikke fant sin plass før han oppdaget dansen, er på ingen måte særegen. I sitt ærlige og direkte foredrag tar Adil opp temaer alle vil kjenne seg igjen i. Om det å bli sett og inkludert, betydningen av et smil og et klapp på skuldra.

Khan snakker engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm.

Aldersgrense 15 år.

Arrangementet er i samarbeid med Folkeakademiet Sandefjord.

Billetter kan kjøpes på www.hjertnes.no

NB! Begrenset med plasser.

Babysang-deltakere i barneavdelingen på Re bibliotek. Foto.
Foto: Revetal bibliotek.

Babysang

tirsdag 20/08-19, kl 11:00

Weekly on the same day until Tuesday 03/12-19
uka facebook

Filmvisning: Psychobitch

tirsdag 20/08-19, kl 15:00

uka facebook

Gaming og brettspill: Bibliogames kommer!

onsdag 21/08-19, kl 15:00

brettspillkveld

Brettspillkveld

onsdag 21/08-19, kl 17:00

Sandefjord bibliotek

Weekly on the same day until Wednesday 11/12-19
Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal