Bli med på lesetimen!

Hva er Lesetimen?

Under Bokåret 2019 feirer vi både lesing og leserne selv. I den anledning inviteres hele landet til å bli med på Lesetimen, som vil foregå torsdag 23. mai fra 19.00 til 20.00. Denne timen håper vi du vil legge bort mobilen og sette av tid til en god bok. Les det du vil – hjemme, på biblioteket, for deg selv eller for andre! Romanen du aldri ble ferdig med, en novelle du har lest før, krimmen du allerede er langt inne i, eller en barnebok for de minste – det viktigste er at du er med!

Spre gjerne ordet videre til de du kjenner! Arrangementet finner du på Facebook:

https://www.facebook.com/events/457128124829104/

Konkurranse

I samarbeid mellom Bokåret 2019 og NORLA (Norwegian Literature Aboard) arrangeres det også en konkurranse, hvor du har mulighet til å vinne en flott premie! For å delta må du legge ut et bilde av hva du har tenkt å lese under Lesetimen, og legge det ut på sosiale medier med emneknagg #lesetimen.

Premien er en helg for deg og en venn på Bokmessen i Frankfurt, fra 18. til 20. oktober. Dette er verdens største bokmesse, og i år er Norge æresgjest. I tillegg til å kunne møte norske og internasjonale forfattere er det både teater, kunst og musikk å kose seg med i byen. Premien inkluderer billetter, fly og hotell. Vinnerne trekkes 24. mai.

Lykke til, og god lesning!

Translate »