Bibliotekene er fysisk stengt, men du kan kontakte oss på telefon og e-post

På grunn av fare for spredning av Corona-viruset har bibliotekene i Sandefjord vært fysisk stengt siden 12. mars kl 16. De siste dagene har vi heller ikke fått møte på jobb og har dermed ikke hatt mulighet til å svare på telefon. Men nå har vi fått på plass telefonvakt:

Ring oss gjerne på telefon: 33 41 67 60 mandag til fredag mellom kl 8.00 og 15.30. (Nummeret er til Sandefjord bibliotek, men vi svarer selvfølgelig også på spørsmål fra lånere i Stokke og Andebu).

Du kan dessuten sende e-post til:

Sandefjord bibliotek: bibliotek@sandefjord.kommune.no

Stokke: stokkebib@sandefjord.kommune.no

For spørsmål som gjelder Andebu bibliotek kan du kontakte Sandefjord bibliotek på e-post eller telefon.

Spørsmål om billetter, her kan det være nyttig å lese informasjon på Hjertnes sin side om Koronasituasjonen:

Ofte stilte spørsmål:

Kan dere sende pin-kode for å logge inn på BookBites for å låne e-bøker?
Svar: Send oss en e-post eller ring så kan vi sende deg ny pin-kode dersom du er registrert som låner hos oss

Kan vi slippe inn for å hente bøker selv om dere er stengt?
Svar: Nei dessverre. Vi har stengt for å hindre smittespredning. Derfor kan vi ikke åpne for å låne ut til enkelte lånere. Alle bøker som står i hentehylla hos oss blir stående til vi åpner igjen og dere kan se bort fra hentefristen.

Hva med bøker hvor lånefristen har gått ut?
Svar: Alle lån har foreløpig blitt forlenget til 15. april. Vi sender heller ikke ut purringer nå.

Kan vi bestille fjernlån?
Svar: Nei, vi ber om at dere venter med å bestille fjernlån via oss til biblioteket åpner igjen. De fleste andre bibliotek er også stengt og vil ikke kunne håndtere bestillingen.

Jeg finner ikke lånekortet mitt og husker ikke lånernummeret eller pin-koden for å logge inn på bibliotekets digitale tjenester?
Svar: Ta kontakt med oss på telefon eller e-post så skal vi forsøke å hjelpe.

Kan jeg bruke BookBites selv om jeg ikke er låner?
Svar: Du kan registrere deg som låner her: https://sandefjord.bib.no/cgi-bin/m2?mode=ln-kanskjenylaaner, og bruke lånernummer du får tildelt. Kontakt oss på e-post hvis du trenger hjelp videre.