Arkiv for aktuelle saker

Nye åpningstider

Nye åpningstider fra mandag 7. september

Vi er glade for å kunne utvide åpningstiden igjen for alle tre bibliotekene (Sandefjord, Stokke og Andebu) fra og med neste uke.

Gratisbillett til arrangementer på Sandefjord bibliotek. Foto.

Vi er tilbake med arrangementer!

Sandefjordbibliotekene er tilbake med arrangementer! Grunnet Korona og smittevern må vi sette noen kjøreregler og begrensninger for arrangementene som skal gjennomføres.

barn leser bok i hengekøye. foto.

Boktips: Sommerles-bøker

Hver onsdag i sommer deler vi et nytt Sommerles-boktips på bibliotekets instagram. I denne listen samler vi alle tipsene, så du lett kan finne fram til din neste leseopplevelse.

Markering av Hiroshima-uken

Aldri mer Hiroshima

I år er det 75 år siden atombombene ble sluppet over Hiroshima og Nagasaki. Vi markerer denne tragiske hendelsen ved å skape bevissthet rundt atomvåpensaken i form av utstilling, boktips og aktiviteter.

Bokbingo for voksne. Globus med info tekst. Foto/Grafikk.

“En reise i litteraturen” – bokbingo for voksne

Det blir ingen sydentur denne sommeren, men vi kan fortsatt reise i litteraturen! Bli med på Sandefjordbibliotekenes bokbingo fra 1. juni t.o.m. 31. august! Vinneren vil få et gavekort fra Norli. Lykke til og god lesesommer!

Filmoteket. Bilde av en kvinne som ser film. Filmoteket logo. Foto.

Filmoteket-filmer for regnværsdager

Nå som det er meldt regnvær fremover er det fint å ha en film på lur! Her får du tips på noen filmoteket-filmer du kan se på den kommende uken.

Kollasje med fire turbilder til kampanjen Hytteles

Hytteles

Er du ung og har tenkt deg på tur i nærområdet i sommer? Bli med på Instagram-konkurranse, og vinn flotte premier!

headset

Sandefjordbibliotekenes podcast

Lytt til Sandefjordbibliotekenes podcast denne sommeren!

Mann på tog. Foto.

Boktips: bok for tog

Her får du flere lesetips fra våre ansatte til bokbingoen “En reise i litteraturen”. God fornøyelse!

Et nasjonalt lånekort som er plassert på et mac-tastatur. Foto.

Husk lånekortet

Alt av utlån på Sandefjordbibliotekene gjøres på selvbetjeningsautomatene. Derfor er det viktig at du tar med deg lånekortet, enten fysisk eller digitalt via Bibliofil-appen.

Frihetsgudinnen. Foto.

Boktips: 4 juli – 4 historiske romaner

4. juli er USAs nasjonal dag. Bli med på en reise gjennom Amerikas historie via 4 historiske romaner!

flyplass

Boktips: reisemål til bokbingoen

Har du problemer med å finne en bok til bokbingoen? Vi hjelper deg å finne ditt nye reisemål – i litteratur!