Arkiv for aktuelle saker

bøker for barn

Forfattersamtaler med Mathis Mathisen

Se forfattersamtaler med barnebokforfatter Mathis Mathisen – trygt i din egen stue.

pexels jill wellington 3309824

Lån en adventskalender!

Vil du gi barna en gratis og miljøvennlig adventskalender som genererer mye kos? Lån en kalender med 24 bøker for barn fra hos oss!

Datadetox. logo.

Få kontroll over ditt digitale liv med Data Detox

Etter å ha hatt mye hjemmekontor i år kan det være på tide med en Data Detox. Last ned Data Detox kitet og få kontroll over dine digitale spor på nett i dag!

12000224.bilde.1572643780.x

Nonfiction-november

For #nonfictionnovember deler vi våre beste sakprosa tips for voksne!

kommunevåpen Sandefjord

Arrangementer for voksne avlyses ut året

Sandefjordbibliotekene må dessverre avlyse flere arrangementer i tiden fram til jul. Dette skyldes smittesituasjonen i vår kommune.

Psykisk helse IG

Spør mer! – bøker om psykisk helse

Du trenger ikke å lese avanserte lærebøker for å lære om psykisk helse. Her får du tips på tre fagbøker og tre romaner som tar nettopp opp dette temaet – på en jordnær og lettfattet måte. Vær nysgjerrig – spør mer!

Selvbetjeningskilt i skranken på biblioteket. Foto.

Selvbetjening på Sandefjord bibliotek

På Sandefjord bibliotek er det nå selvbetjent fra mandag til fredag kl.8.00-10.00.

Nye åpningstider

Nye åpningstider fra mandag 7. september

Vi er glade for å kunne utvide åpningstiden igjen for alle tre bibliotekene (Sandefjord, Stokke og Andebu) fra og med neste uke.

Gratisbillett til arrangementer på Sandefjord bibliotek. Foto.

Vi er tilbake med arrangementer!

Sandefjordbibliotekene er tilbake med arrangementer! Grunnet Korona og smittevern må vi sette noen kjøreregler og begrensninger for arrangementene som skal gjennomføres.

barn leser bok i hengekøye. foto.

Boktips: Sommerles-bøker

Hver onsdag i sommer deler vi et nytt Sommerles-boktips på bibliotekets instagram. I denne listen samler vi alle tipsene, så du lett kan finne fram til din neste leseopplevelse.

Markering av Hiroshima-uken

Aldri mer Hiroshima

I år er det 75 år siden atombombene ble sluppet over Hiroshima og Nagasaki. Vi markerer denne tragiske hendelsen ved å skape bevissthet rundt atomvåpensaken i form av utstilling, boktips og aktiviteter.

Bokbingo for voksne. Globus med info tekst. Foto/Grafikk.

“En reise i litteraturen” – bokbingo for voksne

Det blir ingen sydentur denne sommeren, men vi kan fortsatt reise i litteraturen! Bli med på Sandefjordbibliotekenes bokbingo fra 1. juni t.o.m. 31. august! Vinneren vil få et gavekort fra Norli. Lykke til og god lesesommer!