Arkiv for aktuelle saker

Barneavdelingen

Alle 1. klassinger i Sandefjord får lånekort!

De neste seks ukene skal alle 1. klassinger i Sandefjord innom bibliotekene. De skal få informasjon om biblioteket, en eventyrstund og helt nye lånekort. Biblioteket er gøy for alle barn, og 1. klassingene skal få sjansen til å utforske og bruke sine nye lånekort. Det vil være mye barn på avdelingene fremover, og det kan være lurt […]

verdensbiblioteket 320x149

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Bibliofil-appen

Appen Bibliofil med nytt design!

Få biblioteket rett i lomma med Bibliofil. Nå med nytt design og nye funksjoner.

Meråpent

Meråpent på Andebu bibliotek!

Rakk du ikke innom biblioteket innenfor den betjente åpningstiden? Lås deg inn med lånekort og PIN-kode – alle dager fra kl.07.00 til 23.00!

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.

Det flerspråklige bibliotek. Logo

Det flerspråklige bibliotek

Visste du at Vestfoldbibliotekene har tilgang til bøker på 69 ulike språk via Det flerspråklige bibliotek?

voksen gamer.foto

Spill for helsa!

Uke 45 er ikke bare Litteraturuka, men også International Games week

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Utvalg fra FilmBib. Skjermdump. Foto.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Bilde av BibliofilApp

Vil du ha lånekortet på mobil?

Er du lei av å få purringer? Har du stadig glemt lånekortet? Da bør du skaffe deg Bibliofil-appen! Du får lånekortet ditt på mobiltelefonen, og du kan enkelt få oversikt over lånene dine og fornye.

Facebook reklame NB (1)

Sommerles 2018!

Sommerles.no startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Sjekk ut sommerens kuleste lesekampanje! 🙂