Arkiv for aktuelle saker

Ratatosk. Sommerles. Grafikk. Foto.

Sommerles på øret

Sommerles skal være for alle! Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek har lest inn årets Sommerles-fortelling, slik at du kan høre den på Sommerles.no. Se klipp fra innspillingen her.

Elektrisk sykkel med oppbevaringsboks. Dekorert med PressReader-grafikk. Foto.

På sykkel i Vestfold

Vestfoldbibliotekene kommer til å rulle rundt i fylket på splitter nye el-sykler i sommer! Sees vi på en Vestfold-strand?

Biblioteket - kunnskapens veiviser. Filmfoto

Vestfoldbibliotekene om kildekritikk og informasjonskompetanse

Bibliotekene kan bidra til trygg navigering i et samfunn med stor informasjonsflyt av varierende kvalitet og nøytralitet. Se vår film om kildekritikk og informasjonskompetanse.

Minibiblioteket kommer tilbake til Minifjorden

28. juni til 7. juli er det klart for Minifjorden på Hjertnes Amfi! Her kommer Sandefjord Bibliotek til å være med sitt eget MiniBibliotek. På MiniBiblioteket kan du lese, tegne og kose deg i sommersolen, mens du nyter festivalen.

Munin&Ratatosk. Sommerles. Illustrasjon. Foto.

LIVE-sending på Sommerles.no

Første juni er Sommerles-kampanjen i gang i Bokåret 2019, og i den forbindelse blir det LIVE-sending 29. mai! Se teaseren her og gled deg!

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni går endelig startskuddet for den landsomfattende lesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! Se filmen med Mari Moen Holsve og Jørn Lier Horst her!

Kvinner fra ulike kulturer som leser. Av Anna Fiske. Illustrasjon.

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

Barneavdelingen

Alle 1. klassinger i Sandefjord får lånekort!

De neste seks ukene skal alle 1. klassinger i Sandefjord innom bibliotekene. De skal få informasjon om biblioteket, en eventyrstund og helt nye lånekort. Biblioteket er gøy for alle barn, og 1. klassingene skal få sjansen til å utforske og bruke sine nye lånekort. Det vil være mye barn på avdelingene fremover, og det kan være lurt […]

verdensbiblioteket 320x149

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Bibliofil-appen

Appen Bibliofil med nytt design!

Få biblioteket rett i lomma med Bibliofil. Nå med nytt design og nye funksjoner.

Meråpent

Meråpent på Andebu bibliotek

Rakk du ikke innom biblioteket innenfor den betjente åpningstiden? Lås deg inn med lånekort og PIN-kode – alle dager fra kl.07.00 til 23.00!

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.