Arkiv for aktuelle saker

Facebook reklame NB (1)

Sommerles 2018!

Sommerles startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Om kort tid starter sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Bilde av nasjonalt lånekort

1. klassene får lånekort

De neste ukene deler Andebu, Stokke og Sandefjord Bibliotek ut lånekort til alle 1. klassinger i hele Sandefjord kommune. Dette er en høytidstund for både barn og voksne, og vi gleder oss til å ønske alle 1. klassingene velkomne. På Sandefjord Bibliotek kommer det til å være travelt på eventyrommet 16.04 til 09.05, så barnehager oppfordres til å ringe på […]

Biblioteksøk plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018.
Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.

Blå hodetelefoner og bøker. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

Filmbib på Mac, mobil, ipad. Foto

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Eldre par med bøker foran peis. Foto

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

servicetorg stokke

Stokke har fått servicetorg

Stokke bibliotek har blitt til Stokke bibliotek og servicetorg!

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Jente med nettbrett

eBokBib

Lån ebøker fra bibliotekene i Vestfold med appen eBokBib!