Arkiv for aktuelle saker

barn leser bok i hengekøye. foto.

Boktips: Sommerles-bøker

Hver onsdag i sommer deler vi et nytt Sommerles-boktips på bibliotekets instagram. I denne listen samler vi alle tipsene, så du lett kan finne fram til din neste leseopplevelse.

Markering av Hiroshima-uken

Aldri mer Hiroshima

I år er det 75 år siden atombombene ble sluppet over Hiroshima og Nagasaki. Vi markerer denne tragiske hendelsen ved å skape bevissthet rundt atomvåpensaken i form av utstilling, boktips og aktiviteter.

Bokbingo for voksne. Globus med info tekst. Foto/Grafikk.

“En reise i litteraturen” – bokbingo for voksne

Det blir ingen sydentur denne sommeren, men vi kan fortsatt reise i litteraturen! Bli med på Sandefjordbibliotekenes bokbingo fra 1. juni t.o.m. 31. august! Vinneren vil få et gavekort fra Norli. Lykke til og god lesesommer!

Filmoteket. Bilde av en kvinne som ser film. Filmoteket logo. Foto.

Filmoteket-filmer for regnværsdager

Nå som det er meldt regnvær fremover er det fint å ha en film på lur! Her får du tips på noen filmoteket-filmer du kan se på den kommende uken.

Kollasje med fire turbilder til kampanjen Hytteles

Hytteles

Er du ung og har tenkt deg på tur i nærområdet i sommer? Bli med på Instagram-konkurranse, og vinn flotte premier!

headset

Sandefjordbibliotekenes podcast

Lytt til Sandefjordbibliotekenes podcast denne sommeren!

Mann på tog. Foto.

Boktips: bok for tog

Her får du flere lesetips fra våre ansatte til bokbingoen “En reise i litteraturen”. God fornøyelse!

Et nasjonalt lånekort som er plassert på et mac-tastatur. Foto.

Husk lånekortet

Alt av utlån på Sandefjordbibliotekene gjøres på selvbetjeningsautomatene. Derfor er det viktig at du tar med deg lånekortet, enten fysisk eller digitalt via Bibliofil-appen.

Frihetsgudinnen. Foto.

Boktips: 4 juli – 4 historiske romaner

4. juli er USAs nasjonal dag. Bli med på en reise gjennom Amerikas historie via 4 historiske romaner!

flyplass

Boktips: reisemål til bokbingoen

Har du problemer med å finne en bok til bokbingoen? Vi hjelper deg å finne ditt nye reisemål – i litteratur!

Pride month

Boktips: skeive bøker til rett leser

Juni er Pride måned! Vi har i den anledning samlet en rekke boktips som tematiserer skeiv kjærlighet, kjønnsroller, vennskap, seksualitet og familierelasjoner.

Bilde. Jente med kosebamse på hodet. Foto

Minibiblioteket på Minifjorden!

Det er snart klart for Minifjorden! Og Sandefjord bibliotek stiller igjen med et flott minibibliotek for alle leseglade barn i Sandefjord. Her kan du lese, kose deg og se på alt det spennende som finnes i bøkenes verden.